DAHVV-promotie bij wandeltocht De Hartstocht van de Hartstichting

Op zondag 24 april jl organiseerde de Hartstichting een wandeltocht vanaf de uitspanning op het Malieveld. De tocht ging door Den Haag en Scheveningen naar de Pier onder de naam “de Hartstocht”. Maar liefst 170 deelnemers maakten de wandeling en gaven daarmee tevens een financiële bijdrage aan het onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Voor DAHVV een mooie gelegenheid om onze sportactiviteiten te promoten. Want zoals de organisatoren van de Hartstichting daar ook zelf opmerkten: DAHVV en de stichting vullen elkaar perfect aan.

Voor heel wat deelnemers was het de eerste kennismaking met onze vereniging. Reden genoeg om deze promotie door te zetten naar andere sportieve activiteiten in het Haagse. Want meer leden voor DAHVV begint met extra naamsbekendheid. De eerste extra contacten daarvoor zijn nu gelegd.