Volleybaltoernooi 21 december 2016

Op woensdagavond 21 december werd het jaarlijkse volleybaltoernooi van de Haagse Harttrimvereniging gehouden. In totaal streden 7 teams om de Jan Berssenbrugge wisselbokaal. Na een geslaagd toernooi werd het team Bres winnaar na alle wedstrijden te hebben gewonnen. Aan het eind van de avond werd door de voorzitter de wisselbokaal aan de vertegenwoordiger van het team Bres uitgereikt.

De einduitslag in punten: 1e  Team Bres 12,  2e  Di2 10, 3e Ma3 8, 4e Do1 en Do2 5, 6e Young for Ever 2, 7e Ma2 0.

Wij kunnen met zijn allen terugzien op een geslaagd toernooi met dank aan de organisatie, scheidsrechters en de andere vrijwilligers. Speciale dank gaat uit naar Leo Maas als wedstrijdsecretaris en fotograaf

Voor de foto`s van het toernooi klik hier Foto`s Volleybaltoernooi 2016