Kersttoernooi 2018

KERSTTOERNOOI 2018 OP 14 DECEMBER

Op vrijdag 14 december a.s. vindt wederom ons jaarlijkse sporttoernooi plaats in de sporthal Houtrust, Laan van Poot 22, 2566 EC Den Haag.

Behalve per auto ook bereikbaar met tram 11 (halte Houtrust) en bus 24 (halte Houtrustweg). Graag willen we dat er zoveel mogelijk teams van onze vereniging meedoen.

Dit jaar is de organisatie in handen van Ad ten Ham te bereiken via info@haagseharttrimvereniging.nl

Een oproep aan u om met medesporters een team te vormen, een teamleider aan te wijzen en dit op te geven aan Ad ten Ham.  Zoals gewoonlijk zal er hard gestreden worden om de Jan Berssenbrugge bokaal.
De zaal is open vanaf 18.30 uur en de wedstrijden starten om 19.00 uur tot uiterlijk 23.00 uur. Aan het einde zal de Jan Berssenbrugge bokaal worden uitgereikt aan het team dat deze heeft verdiend. Ook dit jaar zullen wij twee externe teams uitnodigen.
De bijdrage voor dit toernooi is € 5,-. U krijgt hiervoor 3 consumptiebonnen. Op deze bonnen krijgt u tegen een gereduceerde prijs uw drankjes.
Ook als u niet meedoet bent u, evenals familie en bekenden, van harte uitgenodigd om de sporters aan te moedigen.