top of page
FitAchter2000x1000px.jpg

Over ons

Bewegen is ‘hart’ nodig. Bij ons is iedereen daarom van harte welkom om te komen sporten: jong en oud, met en zonder medisch verleden. Om gezond te worden en te blijven. Al sinds 1976 zetten onze beweegcoaches zich in om een gezonde levensstijl te stimuleren.

 

Sport- en fitnessaccommodatie

Voor sport en/of fitness kun je zes dagen per week zowel overdag als ‘s avonds terecht in de moderne accommodatie in het Gezondheidscentrum Hubertusduin. Er wordt getraind in kleine groepen (maximaal vijftien personen onder leiding van een beweegcoach). Per deelnemer wordt bekeken welke belasting maximaal verantwoord is. De beweegcoach begeleidt en adviseert je bij de activiteiten die het best bij je passen. Deze activiteiten variëren van teamsporten als volleybal en lijnbal maar ook  badminton, behendigheidsspellen en fitness. In de fitnesszaal staan apparaten voor cardiotraining (loopbanden, fiets-, step- en roeitoestellen) en voor krachttraining van verschillende spiergroepen. Kortom: een gevarieerd aanbod.
Er wordt getraind in vaste groepen op vaste tijden. Het trainingsrooster hieronder geeft aan op welke tijden onze activiteiten plaatsvinden. Hierbij is veel ruimte voor gezelligheid en uitwisseling van ervaringen.

Fitnesszaal2.jpg
TrainingsroosterFIT_edited.jpg
bottom of page